
Rovinjski umirovljenici uživali u cjelodnevnom izletu u Sloveniji
Ovaj izlet još jednom je pokazao koliko su zajednički trenuci, kultura i priroda važni za očuvanje vedrog duha i aktivnog života u zlatnim godinama.
09:58Prije 9 min18.09.2025
Na današnji dan prije dvije godine pokrenuli smo portal IstraIn koji je, iako jedan od najmlađih na ovim prostorima, vrlo brzo stekao popriličan broj čitatelja i pratitelja.
Naime, naši tekstovi imaju barem 12 tisuća jedinstvenih pregleda dnevno. Pišemo o svim temama; od politike, kulture, sporta, gospodarstva pa do svakodnevnih životnih priča, uz velik broj iznimno čitanih autorskih tekstova.
Trudimo se biti objektivni i nezavisni u svom pogledu na stvarnost koja nas okružuje te u bilježenju i prenošenju svih relevantnih informacija.
U svega dvije godine postojanja postigli smo to da nas citiraju i prenose neki od eminentnijih nacionalnih portala i ostalih medija iz razloga što do mnogo lokalnih priča stižemo prvi.
Rezultat je to rada redakcijskog tima koji čine: Igor, Ivan, Alen, Paola, Suzana, Irina, Nina, Anamaria i Martina.
Hvala vam što nas čitate!!
Obilazak je prilika da posjetitelji, uz stručno vodstvo, upoznaju prirodne vrijednosti ovog zaštićenog područja te saznaju više o njegovoj biološkoj raznolikosti i značaju za očuvanje prirodne baštine.
07:20Prije 2 h18.09.2025
Sve će se održati u Centru za praktičnu robotiku u Puli, na adresi Rizzijeva 40, u prostorima Industrijsko-obrtničke škole Pula gdje će posjetitelji moći upoznati razne robote ovog četvrtka, 18. rujna, od 17 do 18:30 sati.
19:15Prije 14 h17.09.2025
Uživajte u trodijelnim menijima, bilo mesnim ili ribljim, koji uključuju predjelo, glavno jelo i desert, uz čašu domaćeg vina – sve po cijeni od 25 eura.
16:08Prije 17 h17.09.2025
Tunalicious Festival donio bogatu ponudu jela od tune i vrhunske koncerte, a sedmo izdanje TunIstre još jednom potvrdilo Poreč kao destinaciju velikih ulova!
11:02Prije 23 h17.09.2025
Poseban naglasak stavljen je na održivi „Green Table“ ručak na kojem su se nastavila razmjenjivati iskustva i znanja, a uživalo se u tradicijskim jelima chefa Davida Skoka te Udruge Istarsko – EKOMUZEJ iz Vodnjana.
10:37Prije 23 h17.09.2025
Poseban dio programa počinje u 16 sati, kada će djeca pokazati svoje kulinarske vještine pripremajući brodet od grmali po tradicionalnoj recepturi. Istovremeno će biti i prezentacija plavog raka.
22:00Prije 1 d16.09.2025
Jesu li u tom istom razdoblju naše plaće porasle tri puta? Teško da bi itko mogao reći da jesu.
20:28Prije 1 d16.09.2025
Podršku u ovom iskustvu pružili su im prof. dr. sc. Bojan Hamer i doktorand Luca Privileggio iz Centra za istraživanje mora u Rovinju, Instituta Ruđer Bošković, za aktivnosti na kopnu, dok je prof. Daniele Suman nadzirao podvodni popis.
19:00Prije 1 d16.09.2025
Ostavite komentar