USPRKOS NEIZVJESNOJ SEZONI Baljanski Mon Perin ne odustaje od unapređenja kvalitete svog proizvoda

IstraIN

12 Ožuljak 2021 I 08:24

USPRKOS NEIZVJESNOJ SEZONI Baljanski Mon Perin ne odustaje od unapređenja kvalitete svog proizvoda

Usprkos neizvjesnoj sezoni koja je direktno vezana za situaciju oko koronavirusa, u baljanskom se kampu ‘Mon Perin’ i nadalje ulaže u kvalitetu. U pripremu sezone uložilo se 2,7 milijuna kuna.

-Investicije koje su u tijeku odnose se prvenstveno na izgradnji dviju solarnih elektrana, svaka snage 50 kW, odnosno postavljanje fotonaponskih panela na krovovima mobilnih kućica u zoni Colona, kaže Massimo Piutti, predsjednik Uprave dioničkog društva 'Mon Perin' d.d., dodajući da se ovim investicijama krenulo u jedan novi segment koji će biti nastavljen. 

MON_PERIN.jpg

- U narednim godinama postepeno ćemo osiguravati našu samodostatnost po pitanju potrošnje električne energije, ali i promovirati se kao ekološki prihvatljivo područje koje  doista skrbi o segmentu zaštite okoliša.  

Jacuzzi uz mobilne kućice 

Uz fotonaponske panele na krovovima mobilnih kućica, postavljaju se i novi jacuzziji. 

-Dodatno smo uložili u sadržaje smještajnih objekata, odnosno do otvaranja kampa koje se najavljuje za 23. travanj, bit će postavljeno i trinaest dodatnih komada  jacuzzija. Također, nastavljamo i s hortikulturnim uređenjem u zoni mobilnih kućica i samih parcela, kaže Piutti.

MON_PERIN1.jpg

Na pitanje kakvu turističku sezonu očekuju, Massimo Piutti kaže da su u kampu zadovoljni s trenutnim bookingom.  

-Vezano za očekivanja za sezonu, zadovoljni smo s trenutnim bookingom. Očekujemo da sezona bude bolja od prošlogodišnje, no kakva će ona doista i biti ovisit će o epidemiološkoj slici u našoj destinaciji, ali i situaciji  na emitivnim tržištima, kaže Massimo Piutti. Uz primjedbu kako će sezona zasigurno krenuti nešto kasnije u odnosu na prošle godine poručuje i da je ključno da Istra ostane zelena, kako bi  u trenutku pokretanja tržišta i mogućih putovanja bila prva opcija gostiju. 

Ostavite komentar