Bryan Adams ovog srpnja stiže u pulsku Arenu!
Ulaznice za koncert u pulskoj Areni osigurajte na vrijeme putem sustava Eventim, online ili na ovlaštenim prodajnim mjestima.
19:15Prije 1 h19.01.2025
Prvo izdanje manifestacije Dan limskih oštriga održat će se ove nedjelje na Limu, s početkom u 12 sati.
U ovoj specifičnoj i za Limski zaljev najpoznatijoj školjki uživat će se moći na više načina. Na rivi će se u periodu od 12 do 17 sati otvarati svježe oštrige, a gastro ponudu upotpunit će i lokalna ekološka vina Lunika sa svojom malvazijom i Pet Nat pjenušcem te restoran Viking s istarskim slasticama.
Istovremeno, tijekom cijeloga dana, u Vikingu će gosti uz sva druga morska jela ove nedjelje moći kušati i poseban dnevni meni s oštrigama na više način; uz cijenu od 40 eura, ljubitelji školjaka i ribe na svojem će tanjuru dobiti pravu morsku rapsodiju, i to 2 svježe (sirove) oštrige, 2 gratinirane oštrine, tjesteninu s oštrigama, filet ribe s oštrigama i palentom te kolač od jabuka s kremom od vanilije.
Osim gastro ponude, program manifestacije ponudit će i sadržaje kroz koje će posjetitelji moći bolje upoznati područje Limskoga zaljeva, koje je zaštićeno kroz čak tri kategorije – kao značajni krajobraz, posebni rezervat u moru i dio ekološke mreže Natura 2000.
S tim ciljem, organizirane su i panoramske vožnje brodom zaljevom u trajanju od 50 minuta, po promotivnim cijenama od 5 eura za odrasle i 3 eura za djecu do 12 godina.
Mjesta za brod nije potrebno rezervirati, ali se zainteresirani za vožnje brodom mole da dođu ranije kako bi kupili karte s obzirom da je broj mjesta na brodu ograničen. Polasci broda su u 13, 14:30 i 16 sati, također na rivi.
Svi ljubitelji dobre hrane i uživanja u prirodi i na otvorenom pozivaju se ove nedjelje na Lim. Gastro ponuda na rivi bit će u periodu od 12 do 17 sati, a poseban meni restorana Viking vrijedi cijeloga dana.
U trećoj sezoni kao i prethodnih godina očekuje nas pet koncerata koji će se odvijati od siječnja do travnja.
13:03Prije 7 h19.01.2025
Uvertira u zimsko razdoblje bit će meniji u kojima će glavnu ulogu imati kiseli kupus, a menu će se sastojati od predjela, glavnog jela i deserta te će se nuditi po promotivnim cijenama u rasponu od 20€ do 30€.
20:28Prije 23 h18.01.2025
Reportaža vodi čitatelje kroz najatraktivnije lokacije poluotoka, od povijesnih gradova do lokalnih kulinarskih iskustava.
19:14Prije 1 d18.01.2025
Vrhunska neurologinja u Puli otkriva kako emocije i racionalnost oblikuju naš život.
17:23Prije 1 d18.01.2025
Njegova povijest seže u 13. stoljeće kada je obitelj de Castro Pola na tom mjestu sagradila domus, koji je kasnije evoluirao u utvrdu.
15:12Prije 1 d18.01.2025
Rezervirajte svoju vožnju na broj 099 545 56 22 i uživajte u sigurnom povratku kući!
11:23Prije 1 d18.01.2025
Popularni Đoser, kako su ga svi tada u Puli i na domaćoj rock- sceni zvali, izgubio je bitku sa opakom bolešću, ali je u srcima svojih prijatelja ostao zapamćen kao plemenita osoba.
09:04Prije 1 d18.01.2025
Mamin kutak donosi savjete za roditelje.
08:35Prije 1 d18.01.2025
Ostavite komentar