Nakon prošlogodišnjeg uspjeha događaja "Marketing Mingle Malih Proizvođača", studenti Ekonomskog fakulteta u Rijeci ponovno vas pozivaju na novo izdanje ovog inspirativnog događaja, koje će se održati u utorak, 14. siječnja 2025. godine, s početkom u 16:30 sati u velikoj dvorani u aneksu Ekonomskog fakulteta u Rijeci (Ivana Filipovića 4).
Ovogodišnji program donosi panel raspravu pod nazivom “Od ideje do uspjeha - Važnost marketinga u ranim fazama poslovanja”, koja okuplja uspješne male proizvođače i marketinške stručnjake.
Kroz razmjenu iskustava i praktičnih savjeta, panelisti će rasvijetliti ključnu ulogu marketinga u razvoju poslovanja i brenda.
Na panelu vas očekuju Ivana First Komen, profesorica i voditeljica programa cjeloživotnog obrazovanja Marketing malih proizvođača: od tradicije i prirodnih resursa do proizvoda visoke vrijednosti, koja će predstaviti akademsku perspektivu, te Mladenka Tomić, suosnivačica Fabula marketinške agencije, sa stručnim savjetima iz prakse.
Foto: FB / Marketing malih proizvođača
Poduzetničke priče podijelit će Marko Fabić, osnivač destilerije Sempervivum i Jovana Čutul, predsjednica udruge „Žene za otok“, naglašavajući važnost marketinga i zajedništva u poslovanju.
Kao peti panelist pridružit će se predsjednik Udruženja obrtnika Rijeka, Ivica Zbašnik koji će dati perspektivu izazova s kojima se susreću obrtnici.
Posjetitelji će također moći saznati više o programu cjeloživotnog obrazovanja „Marketing malih proizvođača: od tradicije i prirodni resursa do proizvoda visoke kvalitete“ koji nudi Ekonomski fakultet u Rijeci.
Nakon rasprave slijedi druženje i networking. Pozvani su svi mali proizvođači autohtonih, ručno rađenih ili prirodnih proizvoda, vlasnici OPG-ova, kao i svi zainteresirani, da se pridruže i iskoriste ovu priliku za učenje i umrežavanje!
Više informacija dostupno je na Instagram i Facebook profilima programa Marketing malih proizvođača te web stranici Ekonomskog fakulteta u Rijeci.
Pod sloganom „Jesen u Poreču 2025“, grad će ugostiti više od 40 kulturnih, sportskih, gastronomskih i zabavnih događanja, okupljajući domaću publiku i posjetitelje iz cijele Europe.
Vozila će se na većini dionica propuštati u smjeru odvijanja utrke ili preko same trase, no na pojedinim će dionicama biti otežano prometovanje i na nekoliko sati.
Sve će se održati u Centru za praktičnu robotiku u Puli, na adresi Rizzijeva 40, u prostorima Industrijsko-obrtničke škole Pula gdje će posjetitelji moći upoznati razne robote ovog četvrtka, 18. rujna, od 17 do 18:30 sati.
Uživajte u trodijelnim menijima, bilo mesnim ili ribljim, koji uključuju predjelo, glavno jelo i desert, uz čašu domaćeg vina – sve po cijeni od 25 eura.
Tunalicious Festival donio bogatu ponudu jela od tune i vrhunske koncerte, a sedmo izdanje TunIstre još jednom potvrdilo Poreč kao destinaciju velikih ulova!
Poseban naglasak stavljen je na održivi „Green Table“ ručak na kojem su se nastavila razmjenjivati iskustva i znanja, a uživalo se u tradicijskim jelima chefa Davida Skoka te Udruge Istarsko – EKOMUZEJ iz Vodnjana.
Poseban dio programa počinje u 16 sati, kada će djeca pokazati svoje kulinarske vještine pripremajući brodet od grmali po tradicionalnoj recepturi. Istovremeno će biti i prezentacija plavog raka.
Podršku u ovom iskustvu pružili su im prof. dr. sc. Bojan Hamer i doktorand Luca Privileggio iz Centra za istraživanje mora u Rovinju, Instituta Ruđer Bošković, za aktivnosti na kopnu, dok je prof. Daniele Suman nadzirao podvodni popis.