UGOSTITELJI POZITVNO GLEDAJU PREMA NAPRIJED Tavas: Na početku nas je bilo strah da li je sve dobro obrisano, da li je razmak dobar..'

IstraIN

13 Svibanj 2020 I 06:34

UGOSTITELJI POZITVNO GLEDAJU PREMA NAPRIJED Tavas: Na početku nas je bilo strah da li je sve dobro obrisano, da li je razmak dobar..'

Nakon gotovo dva mjeseca stanke, svoja su vrata od ponedjeljka otvorili ugostitelji koji su s nestrpljenjem dočekali svoje prve goste.

Kako nam je rekla konobarica u jednom kafiću, spremni su za nove poslovne izazove i sve što ova situacija kao takva nosi.

U razgovoru sa Rovinj FM, rovinjski ugostitelj Berislav Tavas osvrnuo se na novonastalu situaciju kazavši da većina nije naviknula toliko dugo ne raditi.

''Dobro je, krenuli smo raditi'' rekao je Tavas koji se osvrnuo I na prve radne dane u novom režimu.

tavas.jpg

''Imao sam nekoliko rezervacija, ljudi koji su slavili zaostale rođendane. Muvinga još uvijek nema, ljudi još možda ne znaju, mnogo njih još možda nije shvatilo da mogu doći, popiti kavu i družiti se. U kafiće prije nego restorane, da mogu doći i rezervirati stol, da život pomalo krene dalje.''

Na pitanje kako propisane mjere utječu na sam rad, Tavas je rekao: ''Moram priznati smo se svi skupa čudno osjećali, kao prvo jer dugo nismo ni normalno radili a kamoli još uz neke uvjete. Imao sam strah da li sam dobro počistio, postavio, da li su sve naljepnice na svom mjestu, da li je razmak u redu. No, sve u svemu vjerujem da će uskoro biti sve u redu'' rekao je Tavas dodavši kako se u startu ne trebaju očekivati neka čuda ali treba raditi i pozitivno gledati prema naprijed.

Ostavite komentar