Njemački turistički časopis Istrien Magazin, koji je nedavno izašao iz tiska, a važeći je za 2024. godinu u cijelosti je posvećen našoj, Istarskoj regiji te pruža čitateljima uvid u bogatstvo destinacije kroz članke, reportaže, intervjue i praktične savjete.
Radi se u publikaciji koja je plod suradnje Turističke zajednice Istarske županije, agencije KG Media i A.R.T. Redaktionsteama te donosi posebne naglaske na inovativne ponude hotela i kampova, prateći tako puls turističke industrije.
Ovogodišnji fokus usmjeren je na gastronomiju, jedan od glavnih istarskih aduta: magazin nudi detaljniji uvid u bogatstvo okusa i mirisa koji našu regiju čine atraktivnom gourmet destinacijom pa se tako u novom broju mogu pronaći reportaže kao što su osvrt na boravak Johanna Lafera u Istri, jednog od najprominentnijih televizijskih chefova cjelokupnog njemačkog govornog područja kao i tekstovi koji izdvajaju razne novitete u istarskoj gastronomskoj ponudi te oni o sportskim aktivnostima, preporukama za kišne dane, suvenirima za ponijeti s odmora…
Magazin se već distribuira kroz sajmove na tržištima njemačkog govornog područja u organizaciji Hrvatske turističke zajednice te je jedan od najtraženijih materijala uopće, pa tako i na sajmu FESPO koji je upravo održan u Zürichu.
Istrien Magazin izlazi već 24 godine tijekom kojih je postao nezaobilazno štivo za sve koji planiraju posjetiti Istru, pružajući ključne informacije i preporuke kako maksimalno iskoristiti boravak na našem poluotoku, te kao sinonim za kvalitetno turističko informiranje privlači vjernu čitateljsku publiku koja nestrpljivo očekuje svako novo izdanje.
Ostavite komentar