Manifestacija 'Jesen na pijatu' nudit će brojne specijalitete TIJEKOM CIJELOG LISTOPADA!

IstraIN

17 Listopad 2024 I 12:44

Manifestacija 'Jesen na pijatu' nudit će brojne specijalitete TIJEKOM CIJELOG LISTOPADA!

Manifestacija Jesen na pijatu još 10 dana nudi mogućnost da uživate u jesenskim okusima, mirisima i bojama na pijatima ugostiteljskih objekata u središnjoj Istri.

Ove se godine u gastronomsku manifestaciju uključilo šest ugostiteljskih objekta s područja TZ središnje Istre, a u njihovim ukusnim menijima možete uživati do 27. listopada.

Manifestacija Jesen na pijatu u središnjoj Istri traje do 27. listopada 2024. u ugostiteljskim objektima na području TZ središnje Istre.

Jesenski jelovnik sastojat će se od predjela, glavnog jela i deserta, a nudit će se po promotivnoj cijeni. U manifestaciju je uključeno šest ugostiteljskih objekata, koji nude sljedeće:

  1. Agroturizam Pod Čeripnjon (Sv. Petar u Šumi, Dolinci): Juha od bundeve s tartufima, Rezanci s pršutom, gljivama i rukolom, Žele od šumskog voća s preljevom od karameliziranih badema i lješnjaka | 25 €
  2. Agroturizam Stara štala (Borut, Cerovlje): Juha od cuke, Pečeno meso u umaku od gljiva, restani krumpir i sezonska salata, Kolač od jabuke |20 €
  3. Konoba Dišpet (Zajci, Pićan): Njoki od buče s gljivama, Bucmasti praščić s prilogom, Flambirane jabuke s orasima | 24 €
  4. Konoba Marino (Gračišće): Aperitiv dobrodošlice, Juha od buče, Tjestenina s gljivama i pancetom, Kolač s jabukama ili palačinka s domaćom marmeladom |22 €
  5. Tinjanski Vijulin (Tinjan): Terina od pečene buče, skute i pršuta, Ramstek tagliatta s kroketima od buče i jesenskim umakom, Souffle od buče sa semifreddom od kruške | 30 €
  6. Tomažova konoba (Vošteni, Sveti Lovreč): Aperitiv dobrodošlice, Istarski pijat, Pečena teletina, Prilog njoki s gljivama i pancetom, Salata, Palačinka s marmeladom od smokvi | 30 €

Više informacija o navedenoj manifestaciji dostupno je na poveznici: https://central-istria.com/dogadanja/2024-10/jesen-na-pijatu-u-sredisnjoj-istri

Letak_2024_A5_02_page-0002.jpg

Ostavite komentar