U Edukacijsko gastronomskom centru Istre (EGCI), koji djeluje u sklopu AZRRI-ja – Agencije za ruralni razvoj Istre, kreće jesenski ciklus edukacijsko-kuharskih radionica za djelatnike ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma.
                    
                    
                    
                    
                                            
                                                                                
                                                                                    
                    
                    
                    
                    
                                                                                                        
                    
                    
                    
                    
                                                                                                        
Tijekom radionica polaznici će upoznati filozofiju morskih jelovnika Davida Skoke i Stivena Vunića te otkrijte tajne tapasa i vina uz Karin Rupenu Perdec. Broj mjesta je ograničen, a ovo je posljednja prilika za prijavu na najtraženije radionice jesenskog ciklusa, poručuju iz AZRRI-ja.
                    
                    
                    
                    
                                            
                                                                                
                                                                                    
                    
                                            
                                                
                                            
                    
                    
                                                                                                        
                    
                    
                    
                    
                                                                                                        
Program okuplja važna imena hrvatske gastronomske scene uz provjerene kuharske majstore EGCI-ja. Teme ciklusa su valorizacija lokalnih namirnica i mikrolokacija, umjetnost sljubljivanja hrane i pića, održivost te kreativnost u kuhinji. Edukacije će se održavati tijekom listopada i studenoga 2025.
                    
                    
                    
                    
                                            
                                                                                
                                                                                    
                    
                    
                                            
            
            
                        
            
            
                                            
                    
                                                                                                        
                    
                    
                    
                    
                                                                                                        Prijave su otvorene putem web obrasca https://egci.azrri.hr/hr/prijava-na-radionice/