
Bačić: Promašen je navod da novi model stambenog zbrinjavanja nešto drastično mijenja
Naveo je da se novim modelom omogućuje da korisnici mogu otkupiti neuseljiv stan, ali se kao takav prodaje po nižoj cijeni.
14:11Prije 11 min18.09.2025
Nakon Skupštine Kaštijuna na kojoj je smijenjen dosadašnji direktor Fabio Giacometti, održana je i koordinacija župana s istarskim gradonačelnicima i to upravo u županijskom centru za gospodarenje otpadom.
Kao što je i najavio dio građana, predstavnike lokalne i županijske vlasti na ulazu je dočekao manji broj prosvjednika koji su transparentima poslali poruke što misle o cijeloj ovoj situaciji.
''I naša djeca bi voljela zdrav život. Svaki grad neka se brine za svoje smeće, ovako više ne može. Svoja govna prosipajte sebi doma'' samo u neke od poruka koje su poslane danas s Kaštijuna od strane nezadovoljnih građana.
Foto: Medulin FM
Potaknuti napisima vezanim uz skorašnji novi Zakon o naplati cestarine i što on donosi građanima, iz HAC-a su pojasnili ključne postavke plaćanja cestarine u novom u potpunosti elektroničkom sustavu.
11:47Prije 2 h18.09.2025
Ovaj izlet još jednom je pokazao koliko su zajednički trenuci, kultura i priroda važni za očuvanje vedrog duha i aktivnog života u zlatnim godinama.
09:58Prije 4 h18.09.2025
Kućanstva mogu izračun svojih godišnjih i mjesečnih troškova za plin, prema distribucijskom području i tarifnom modelu, provjeriti u aplikaciji iPlin.
07:47Prije 6 h18.09.2025
Ovogodišnja berba krenula je ranije nego što su mnogi vinari očekivali, a kvaliteta malvazije bit će na vrlo visokoj razini. Ako rujan donese povoljno vrijeme i crne sorte obećavaju vrhunsku kvalitetu.
06:15Prije 8 h18.09.2025
Pod sloganom „Jesen u Poreču 2025“, grad će ugostiti više od 40 kulturnih, sportskih, gastronomskih i zabavnih događanja, okupljajući domaću publiku i posjetitelje iz cijele Europe.
22:00Prije 16 h17.09.2025
Kraj večeri upotpunit će nastup klape Intrade, koji je besplatan za sve posjetitelje Fužijade i goste Kanfanara.
21:35Prije 16 h17.09.2025
Posjetitelji će moći kušati razna riblja jela i morske specijalitete raspoređene u šest gastro zona, a tu su i štandovi s domaćim slasticama te vinski kutak s istarskim vinima i rakijama koji dopunjuju kulinarsko iskustvo.
18:31Prije 19 h17.09.2025
Ovogodišnji susret okupio je kuhinjsko osoblje pulskih osnovnih škola koje je, uz podršku nutricionista iz Savjetovališta za prehranu NZZJZIŽ i školskih kuhara, pripremilo raznovrsne, ukusne i nutritivno uravnotežene marende.
17:45Prije 20 h17.09.2025
Ostavite komentar