
Umag: Zastrašivao žene i pokušavao od njih naplatiti nepostojeći dug
Umaška policija uhitila 62-godišnjeg Talijana zbog pokušaja iznude!
11:15Prije 15 min18.09.2025
Mladi kreativac poznat pod umjetničkim imenom Destić postao je senzacija na TikToku svojim jedinstvenim pristupom promoviranja istarske kulture.
Destićevi videi o Istarskim riječima, humoru i tradiciji postali su pravi hit na društvenim mrežama te su počeli privlačiti ogroman broj pregleda i oduševljenja publike ove društvene mreže.
Kroz duhovite videozapise, Destić ne samo da zabavlja svoje gledatelje, već ih i educira o bogatoj kulturnoj baštini Istre na jedinstven i pristupačan način.
Posebno popularni su Destićevi "Istrijanske beside" od 1. do 10., u kojima na humorističan način prikazuje specifičnosti istarskog dijalekta i kulture.
O čemu se radi i o kakvoj je vrsti videozapisa riječ, možete pogledati na poveznici: https://vm.tiktok.com/ZGeutT6Ng/
Obilazak je prilika da posjetitelji, uz stručno vodstvo, upoznaju prirodne vrijednosti ovog zaštićenog područja te saznaju više o njegovoj biološkoj raznolikosti i značaju za očuvanje prirodne baštine.
07:20Prije 4 h18.09.2025
Sve će se održati u Centru za praktičnu robotiku u Puli, na adresi Rizzijeva 40, u prostorima Industrijsko-obrtničke škole Pula gdje će posjetitelji moći upoznati razne robote ovog četvrtka, 18. rujna, od 17 do 18:30 sati.
19:15Prije 16 h17.09.2025
Uživajte u trodijelnim menijima, bilo mesnim ili ribljim, koji uključuju predjelo, glavno jelo i desert, uz čašu domaćeg vina – sve po cijeni od 25 eura.
16:08Prije 19 h17.09.2025
Tunalicious Festival donio bogatu ponudu jela od tune i vrhunske koncerte, a sedmo izdanje TunIstre još jednom potvrdilo Poreč kao destinaciju velikih ulova!
11:02Prije 1 d17.09.2025
Poseban naglasak stavljen je na održivi „Green Table“ ručak na kojem su se nastavila razmjenjivati iskustva i znanja, a uživalo se u tradicijskim jelima chefa Davida Skoka te Udruge Istarsko – EKOMUZEJ iz Vodnjana.
10:37Prije 1 d17.09.2025
Poseban dio programa počinje u 16 sati, kada će djeca pokazati svoje kulinarske vještine pripremajući brodet od grmali po tradicionalnoj recepturi. Istovremeno će biti i prezentacija plavog raka.
22:00Prije 1 d16.09.2025
Jesu li u tom istom razdoblju naše plaće porasle tri puta? Teško da bi itko mogao reći da jesu.
20:28Prije 1 d16.09.2025
Podršku u ovom iskustvu pružili su im prof. dr. sc. Bojan Hamer i doktorand Luca Privileggio iz Centra za istraživanje mora u Rovinju, Instituta Ruđer Bošković, za aktivnosti na kopnu, dok je prof. Daniele Suman nadzirao podvodni popis.
19:00Prije 1 d16.09.2025
Ostavite komentar