Poslovica 'Sve se može kad se hoće', mogla bi se koristiti kao obiteljski moto familije Marić, iz Kanfanara.
No, istoj bi se trebalo dodati i prstohvat volje, zrno znanja i puno, puno temeljca pripravljenog od rada, discipline i požrtvovnosti.
O vremenu, koji se treba na posao i utrošiti nepotrebno je i zboriti.
Jer, njegovi se proizvodi, osim na kućnoj adresi mogu kušati u najelitnijim hotelskim kućama i restoranima našeg priobalja.
Uz 'standardne' vrste posebno smo ponosni na naš zeleni, odnosno dječji med (s mentom) kojeg smo posebno prilagodili okusu i željama najmlađih, kaže nam Sebastijan Marić.
-Sve se priprema na tradicionalni, odnosno starinski način kako se to nekad radilo. Naime, moj je otac profesionalni mesar, a i sam sam završio školu za mesara pa ne vidim drugačiji način prerade mesa od onog kako su nas naši stari učili, objašnjava Sebastijan Marić, glavni i odgovori za opojne mirise i okuse suhomesnatih proizvoda, kojima se kada ih probaš, uvijek vraćaš po zalog još i više.
Jedini je problem odlučiti se između pancete, ombola, kobasice i špalete i u kojem omjeru.
Ostavite komentar