Za vikend, u subotu 6. travnja započinje još jedna edicija 'Putevima rovinjskih delicija', gourme event promocije domaćih i sezonskih namirnica lokalnih restorana koje građani i gosti rado pohode.
I ovoga puta uključiti će se dvanaest rovinjskih restorana čiji će chefovi pripremati proljetne menije.
Sada već petnaesto izdanje ove gourmet priče u organizaciji je Udruženja obrtnika Rovinja te uz podršku Turističke zajednice grada Rovinja i turističke kompanije Maistra.
Tako će svi posjetitelji po promotivnim cijenama, u restoranima Brancin da Nino, Graciano, Sidro, Fortuna, Dream, Lovor, La Perla, Calisona, Santa Roma, zalogajnici Volley Ferata, konobi Veli Jože, Steak house&pub Istriano, moći birati između ribljeg i mesnog menija s naglaskom na sezonalnost i autohtonost namirnica.
U sklopu menija gosti će moći birati i vrhunska vina poznatih rovinjskih vinara.
Putevima rovinjskih delicija ima za cilj predstaviti autohtone rovinjske i istarske specijalitete stranim, ali i domaćim gostima te dodatno ojačati poziciju Rovinja i Istre kao vrhunske gourmet destinacije.
Ostavite komentar