Kulinarske radionice u Max Cityju počinju ovu subotu, 6. prosinca, u 10 sati, a otvara ih jedna od najšarmantnijih MasterChef natjecateljica – Eni Đorđević iz Pule.
Kao što i priliči, Eni će dan započeti zdravim doručkom koji uključuje avokado toast i posebne umami arome, dok je poslijepodne rezervirano za okuse Istre i rižoto Noir d’Istria s tamnim goveđim temeljcem, istarskim kobasicama, teranom i zelenim parmezanom od bosiljka.
Poznati gastro majstor Tomislav Špiček kuhaču u ruke uzima u 11.30 i u Max City donosi zagorske recepte. Pripremat će Gustu zimsku zagorsku krumpir juhu s vrganjima i korjenastim povrćem, a za glavno jelo Božićne lazanje od mlinaca i puretine s hrskavim špekom.
Za slatko na kraju pobrinut će se gastro influenserica Tamara Ivančić / Ave Dulcis. Mirisne kekse iz njezine Blagdanske trilogije ovog ćete Božića sigurno poželjeti ispeći i u svom domu.
Sva pripremljena jela moći će se na licu mjesta besplatno i kušati. Ne propustite jedinstvenu priliku pogledati kulinarske majstore na djelu te u svoju zbirku recepata dodati i neke nove favorite.
Dobrodošli u Max City i dobar tek! Detaljan raspored radionica provjerite na maxcity.hr.