
Umag: Zastrašivao žene i pokušavao od njih naplatiti nepostojeći dug
Umaška policija uhitila 62-godišnjeg Talijana zbog pokušaja iznude!
11:15Prije 10 min18.09.2025
Eto ti ga na.. do jučer svi iščekivali cjepivo a danas se nitko ne želi cijepiti!
Naime, ako se obistine rezultati istraživanja koje je pokazalo da se oko 57% Hrvata vjerojatno neće cijepiti kada cjepivo protiv koronavirusa bude dostupno, imat ćemo problema, i to ne samo bolesni nego i zdravi, jer će ukidanje epidemioloških mjera u velikoj mjeri ovisiti o razini kolektivnog imuniteta, upozoravaju naši stručnjaci.
Činjenica je da su ljudi nakon 9 mjeseci od početka epidemije, umorni ali i sumnjičavi.. no činjenica je i ta da bolest postoji i da nas je sve dobro stresla, na ovaj ili onaj način!
Kao što postoje činjenice o mnogočemu, tako je činjeninca i ta da cjepivo koje su napravili ima djelotvornost veću od 95%, samim time na nama je da i dalje budemo odgovorni i da budemo i mi taj kotačić koji će dati doprinost da se cijela ova situacija primiri!
Naravno, uvijek mora postojati mogućnost izbora, i sami trebamo odlučiti što želimo, to je jedino ispravno.. ali van svega, već pridržavanjem mjera naše odgovorno ponašanje je obaveza!
Obilazak je prilika da posjetitelji, uz stručno vodstvo, upoznaju prirodne vrijednosti ovog zaštićenog područja te saznaju više o njegovoj biološkoj raznolikosti i značaju za očuvanje prirodne baštine.
07:20Prije 4 h18.09.2025
Sve će se održati u Centru za praktičnu robotiku u Puli, na adresi Rizzijeva 40, u prostorima Industrijsko-obrtničke škole Pula gdje će posjetitelji moći upoznati razne robote ovog četvrtka, 18. rujna, od 17 do 18:30 sati.
19:15Prije 16 h17.09.2025
Uživajte u trodijelnim menijima, bilo mesnim ili ribljim, koji uključuju predjelo, glavno jelo i desert, uz čašu domaćeg vina – sve po cijeni od 25 eura.
16:08Prije 19 h17.09.2025
Tunalicious Festival donio bogatu ponudu jela od tune i vrhunske koncerte, a sedmo izdanje TunIstre još jednom potvrdilo Poreč kao destinaciju velikih ulova!
11:02Prije 1 d17.09.2025
Poseban naglasak stavljen je na održivi „Green Table“ ručak na kojem su se nastavila razmjenjivati iskustva i znanja, a uživalo se u tradicijskim jelima chefa Davida Skoka te Udruge Istarsko – EKOMUZEJ iz Vodnjana.
10:37Prije 1 d17.09.2025
Poseban dio programa počinje u 16 sati, kada će djeca pokazati svoje kulinarske vještine pripremajući brodet od grmali po tradicionalnoj recepturi. Istovremeno će biti i prezentacija plavog raka.
22:00Prije 1 d16.09.2025
Jesu li u tom istom razdoblju naše plaće porasle tri puta? Teško da bi itko mogao reći da jesu.
20:28Prije 1 d16.09.2025
Podršku u ovom iskustvu pružili su im prof. dr. sc. Bojan Hamer i doktorand Luca Privileggio iz Centra za istraživanje mora u Rovinju, Instituta Ruđer Bošković, za aktivnosti na kopnu, dok je prof. Daniele Suman nadzirao podvodni popis.
19:00Prije 1 d16.09.2025
Ostavite komentar