Večeras u Puli ne propustite poetsko-glazbenu večer s Draganom Gortanom, Ivom Gortan i Aldom Foškom
Pjesničko-glazbena večer Pramjera ljubavi, nazvana prema Gortanovoj zbirci, počinje u 19 sati i ulaz je slobodan.
13:18Prije 10 min18.09.2025
Cijenjena i priznata baljanska cvjećarka Daniela Peršić jedna je od ovogodišnjih dobitnica priznanja Općine Bale, koje joj je za njezin veliki doprinos na polju cvjećarstva tijekom 17 godina vrijednog rada uručeno na svečanoj sjednici održanoj u povodu Dana Općine Bale - Valle.
Simpatična Daniela nije propustila zahvaliti se svojim sumještanima i čelnicima Općine koji su upravo njoj odlučili dodijeliti to priznanje. "Inače sam uvijek bila aktivna u općini, kroz folklor i druge aktivnosti i manifestacije, a posljednjih dvadesetak kroz cvjećarstvo.
Ponosna sam na svoju općinu jer sam s njom rasla i ja, a ova mi je nagrada kao kruna na torti", ispričala nam je Danela pred kojom su danas novi poslovni izazovi.
"Ove sam godine odlučila svoju cvjećarnu prepustiti kolegici, sada i novoj vlasnici Manueli, koja je cvjećarnu nazvala "Aurora", no i njoj i Baljanima poručujem da i dalje ostajem tu i da me se neće tako lako riješiti", kazala je simpatična i otvorena Daniela, čija toplina i dražesnost lako osvajaju srca.
"Došlo je vrijeme za nove poslovne avanture koje me posebno raduju. Veselim se svakom budućem angažmanu, a moj će kofer s alatom uvijek biti uz mene, putovat ću Istrom i šire ako bude trebalo i pomagati kolegama koji su organizatori vjenčanja i raznih drugih evenata. Imam svoje ruke, znanje i ljubav koje ću uložiti u nove izazove".
Daniela već počinje nizati uspješno odrađene poslove od kojih je izdvojila marketing za indijska vjenčanja u Istri u suradnji s LF vjenčanjima i Velkom Šuran te prošlotjedno vjenčanje u Opatiji.
Daniela, sretno i uspješno u novim izazovima!
Obilazak je prilika da posjetitelji, uz stručno vodstvo, upoznaju prirodne vrijednosti ovog zaštićenog područja te saznaju više o njegovoj biološkoj raznolikosti i značaju za očuvanje prirodne baštine.
07:20Prije 6 h18.09.2025
Sve će se održati u Centru za praktičnu robotiku u Puli, na adresi Rizzijeva 40, u prostorima Industrijsko-obrtničke škole Pula gdje će posjetitelji moći upoznati razne robote ovog četvrtka, 18. rujna, od 17 do 18:30 sati.
19:15Prije 18 h17.09.2025
Uživajte u trodijelnim menijima, bilo mesnim ili ribljim, koji uključuju predjelo, glavno jelo i desert, uz čašu domaćeg vina – sve po cijeni od 25 eura.
16:08Prije 21 h17.09.2025
Tunalicious Festival donio bogatu ponudu jela od tune i vrhunske koncerte, a sedmo izdanje TunIstre još jednom potvrdilo Poreč kao destinaciju velikih ulova!
11:02Prije 1 d17.09.2025
Poseban naglasak stavljen je na održivi „Green Table“ ručak na kojem su se nastavila razmjenjivati iskustva i znanja, a uživalo se u tradicijskim jelima chefa Davida Skoka te Udruge Istarsko – EKOMUZEJ iz Vodnjana.
10:37Prije 1 d17.09.2025
Poseban dio programa počinje u 16 sati, kada će djeca pokazati svoje kulinarske vještine pripremajući brodet od grmali po tradicionalnoj recepturi. Istovremeno će biti i prezentacija plavog raka.
22:00Prije 1 d16.09.2025
Jesu li u tom istom razdoblju naše plaće porasle tri puta? Teško da bi itko mogao reći da jesu.
20:28Prije 1 d16.09.2025
Podršku u ovom iskustvu pružili su im prof. dr. sc. Bojan Hamer i doktorand Luca Privileggio iz Centra za istraživanje mora u Rovinju, Instituta Ruđer Bošković, za aktivnosti na kopnu, dok je prof. Daniele Suman nadzirao podvodni popis.
19:00Prije 1 d16.09.2025
Ostavite komentar