Novi poslovni pothvat vesele rovinjske obitelji OTVOREN PAPA'S FOOD AND SWEET

IstraIN

17 Siječanj 2022 I 16:56

Novi poslovni pothvat vesele rovinjske obitelji OTVOREN PAPA'S FOOD AND SWEET

U Rovinju je danas svoja vrata otvorio Papa's food and sweet, novi street food koji odiše dobrom atmosferom i miriše na dobru hranu, a koji se nalazi na adresi Carducci 1 ili na svima dobro znanoj Lokvi.

Riječ je o poslovnom pothvatu u koji se upustila obitelj koju čine Ivan, Vesna i Marko, koji za sobom imaju preko 20 godina iskustva u ugostiteljskoj industriji, a svoje su kulinarske i slastičarske sposobnosti godinama usavršavali u najpoznatijim rovinjskim restoranima.

Danas smo ih zatekli u ubrzanim pripremama za veliko otvorenje, a kako kaže ova vesela obitelj, o zajedničkom restorančiću razmišljaju već dulje vrijeme, dok je konačna odluka pala prije dvije godine te su od tada u tijeku pripreme za danas otvoreni Papa's food and sweet.

„Već od danas u našoj se ponudi nalaze i slatke i slane opcije, ali i veganske verzije jela - dakle za svakoga po nešto, a nastojat ćemo to i održavati“, govori nam Vesna.

papas-mix.jpg

„U planu nam je mijenjati meni jednom tjedno ili jednom u dva tjedna kako bi našim gostima ponudili raznovrsnost i dali im šansu da isprobaju razna jela i razne kombinacije.

Iako će ih na meniju uvijek biti manje, u našim je glavama oko 60-ak jela, no sigurno ćemo i to nadograđivati na temelju preferencija gostiju, ali i domaćih namirnica koje nam budu dostupne“, objašnjava nam Marko.

Želja je bila ponuditi restoranska jela, ali s opcijom "to go"

Ivan nam je pak naglasio kako je njihova posebnost u tome što će se sva hrana izdavati za van ili kako to popularno volimo zvati „to go“, a posudice u kojima će hrana biti poslužena su biorazgradive, čak i plastični poklopac za juhe „to go“.

„Htjeli smo građanima, ali i turistima ponuditi mogućnost da dođu po restoranska jela koja onda mogu ponijeti sa sobom i pojesti negdje vani ili po želji odnijeti kući“, priča nam Ivan.

papas-posudice.jpg

Također, u Papa's-u neće biti zaleđenog pommesa, već će se svakog dana za priloge pripremati domaći krumpir, a načuli smo i još neke zanimljive najave za jela u kojima će se koristiti domaće namirnice.

Naime, u dogovoru s jednim lokalcem odlučili su posluživati burgere od tune koja će biti 'friško' ulovljena što će zasigurno biti pun pogodak i odlično prihvaćeno od strane gostiju.

Osim krumpira i ostalih svježih namirnica, ova će obitelj svakodnevno pripremati i vlastita peciva za burgere, ali i sva ostala tijesta koja će se naći na meniju.

papas-znak.jpg

Na pitanje o željama i očekivanjima za budućnost, cijelo vrijeme nasmijani Ivan, Vesna i Marko odgovaraju skromno...

„Ma želimo samo da sve krene dobro, da se što više ljudi odluči doći probati nešto iz naše ponude i da budu zadovoljni“ priča Vesna, a na to se odmah ubacuje sin Ivan koji kroz smijeh dodaje da bi željeli da svi gosti dođu bar dvaput jer će se onda sigurno nastaviti vraćati i dalje.

Osim zanimljivih kombinacija koje se već sada mogu naći u ponudi, Vesna, Ivan i Marko puni su novih ideja za budućnost, a njihov je optimizam pomalo zarazan pa smo sigurni da će njihovi budući gosti biti veoma zadovoljni kako jelima, tako i uslugom.

Ostavite komentar