Ovog smo tjedna u dobrom primjeru ugostili mlade ljude koji već šest, odnosno osam godina spravljaju prava mala čudesa u čaši.
Petra Cindrić i Mario Pizent, oboje barmeni zaposleni u Maistrinim hotelima Monte Mulini i Adriatic, s prestižnog su se natjecanja vratili sa zlatnom i srebrnom medaljom koje su osvojili za spravljanje tih ukusnih napitaka.
Oboje konobari po struci, ispričali su nam kako je to raditi u visokokategoriziranim hotelskim objektima, ali i prokomentirali trenutni nedostatak radne snage, a koji se najviše odnosi upravo na sektor ugostiteljstva i turizma.
Što je to kvalitetan odnos s gostom, kako se oslobađaju stresa, koji je recept za napredovanje u životu i što je to After dinner cocktail samo su neka od pitanja koja smo im postavili. Odgovore, kao i uvijek, doznajte u emisiji Dobar primjer na valovima Rovinj FM-a utorkom i četvrtkom u 10 i 18 sati.
Ostavite komentar