Započeo je jesenski ciklus radionica Edukacijskog gastronomskog centra Istre (EGCI) – programa koji, u organizaciji AZRRI-ja - Agencije za ruralni razvoj Istre, koja već godinama okuplja vodeće domaće i regionalne chefove, sommelierke i stručnjake u području gastronomije, ugostiteljstva i održive prehrane.
Cilj je trajna edukacija i usavršavanje u sektoru ugostiteljstva, turizma i hotelijerstva te valorizacija lokalnih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda.
Radionice se održavaju tijekom listopada i studenog 2025. godine, a okupit će vodeće chefove, sommeliere i predavače koji donose nova znanja i tehnike u praksu istarske gastronomije.
Na radionicama vas očekuju velika imena hrvatske i regionalne scene – od Matije Bogdana i Marka Palfija do Jeffreyja Velle i Hrvoja Zirojevića te drugih mentora.
Prijave su otvorene, a broj mjesta ograničen. Više informacija i prijavni obrazac dostupni su ovdje.