
Bačić: Promašen je navod da novi model stambenog zbrinjavanja nešto drastično mijenja
Naveo je da se novim modelom omogućuje da korisnici mogu otkupiti neuseljiv stan, ali se kao takav prodaje po nižoj cijeni.
14:11Prije 14 min18.09.2025
Jako su se svi uzbudili oko tečaja koje neke mjenjačnice nude za eure. Duž obale pa čak i kod nas ovdje u Rovinju.
Ma nije to samo u HrvaTskoj, ima i onih koji nam svjedoče kako su ih nasanjkali i u drugim turističkim mekama.
Da nam je barem tada netko rekao kao što su našima to reklI iz Hrvatske narodne banke- klijent ima pravo poništiti transakciju u mjenjačnici do kraja dana tijekom kojeg je realizirana.
Evo, sada znate i prenesite svojim gostima ako upadnu u takvu vrst nevolje.
Osim toga, uzburkali su se i neki, toliko im je krv proključala da bi najradije u zatvor stavili one koji se usude prenijeti glas koji govori drukčije. Nedobog da poslušaš što imaju za reći oni mali.
Osim toga, da znate da su krenule i razne inevesticije. Jedna od njih se odvija i u hrvatskoj sabornici gdje će se od jeseni zastupnici moći uvaljati u nove fotelje. Svaka košta oko 5700 kuna, rekli su, što je možda puno, ali s druge strane- ako su im stolci udobniji možda ovi više u njima budu sjedili i nešto radili.
Šta ne?
Obilazak je prilika da posjetitelji, uz stručno vodstvo, upoznaju prirodne vrijednosti ovog zaštićenog područja te saznaju više o njegovoj biološkoj raznolikosti i značaju za očuvanje prirodne baštine.
07:20Prije 7 h18.09.2025
Sve će se održati u Centru za praktičnu robotiku u Puli, na adresi Rizzijeva 40, u prostorima Industrijsko-obrtničke škole Pula gdje će posjetitelji moći upoznati razne robote ovog četvrtka, 18. rujna, od 17 do 18:30 sati.
19:15Prije 19 h17.09.2025
Uživajte u trodijelnim menijima, bilo mesnim ili ribljim, koji uključuju predjelo, glavno jelo i desert, uz čašu domaćeg vina – sve po cijeni od 25 eura.
16:08Prije 22 h17.09.2025
Tunalicious Festival donio bogatu ponudu jela od tune i vrhunske koncerte, a sedmo izdanje TunIstre još jednom potvrdilo Poreč kao destinaciju velikih ulova!
11:02Prije 1 d17.09.2025
Poseban naglasak stavljen je na održivi „Green Table“ ručak na kojem su se nastavila razmjenjivati iskustva i znanja, a uživalo se u tradicijskim jelima chefa Davida Skoka te Udruge Istarsko – EKOMUZEJ iz Vodnjana.
10:37Prije 1 d17.09.2025
Poseban dio programa počinje u 16 sati, kada će djeca pokazati svoje kulinarske vještine pripremajući brodet od grmali po tradicionalnoj recepturi. Istovremeno će biti i prezentacija plavog raka.
22:00Prije 1 d16.09.2025
Jesu li u tom istom razdoblju naše plaće porasle tri puta? Teško da bi itko mogao reći da jesu.
20:28Prije 1 d16.09.2025
Podršku u ovom iskustvu pružili su im prof. dr. sc. Bojan Hamer i doktorand Luca Privileggio iz Centra za istraživanje mora u Rovinju, Instituta Ruđer Bošković, za aktivnosti na kopnu, dok je prof. Daniele Suman nadzirao podvodni popis.
19:00Prije 1 d16.09.2025
Ostavite komentar